Handelsbetingelser

Ved handel på sonrabbits.com accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne igennem inden du gennemfører en ordre.

Forsendelse og levering

Vi sender alle ordrer inden for 1-2 hverdagen, og vi leverer til hele verden. Når du har gennemført din ordre, vil du modtage en e-mail med dit forsendelsesnummer. Når forsendelsen er klar, vil betalingen blive gennemført.


Har du valgt at få leveret din ordre til et udleveringssted, vil du få besked, når ordren er klar til afhentning. Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du også får besked om. 

Forsendelser til udlandet:

Alle forsendelser til udland bliver sendt med PostNord og dennes partnere. Bestiller du fra et land uden for EU kan der blive pålagt told, ekstra skatter og moms efter landets pågældende regler, hvilket Son Rabbits ikke kan drages til ansvar for.

Fortrydelsesret og returnering

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag du har modtaget din ordre. 


Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives skriftligt via mail til hello@sonrabbits.com. 


I din meddelelse skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse dit ordrenummer, som du modtog da du gennemførte ordren.

Vi tilbagebetaler pengene til det samme kredit som varerne er købt med. Udgifter i forbindelse med returnering af varer står for egen regning. Produkter tages kun retur hvis de er i samme stand som ved modtagelsen.


Returvarer sendes til:

Son Rabbits
v/ Sally Laug
Absalonsgade 44, 1. tv.
1658 København V


Vedlæg gerne dit ordrenummer i returforsendelsen.

Reklamation:

Alle vores varer er omfattet af købelovens reklamationsrettigheder. Det betyder at du har 24 måneders reklamationsret, hvor du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af situationen.

Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, manglende vedligeholdelse, tab eller slitage. Kontakt os venligst på hello@sonrabbits.com.

Klager:

Som forbruger er du sikret en adgang til at få behandlet klager over stort set alle varer eller ydelser købt hos erhvervsdrivende.


Skulle du have en klage, kan den indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan også klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.Privatlivspolitik

Du kan naturligvis altid besøge vores hjemmeside sonrabbits.com uden at skulle oplyse persondata.


Son Rabbits og vores samarbejdspartnere følger lovgivningen inden for beskyttelse af persondata, og vi er ansvarlige og forpligtede til at beskytte personlige oplysninger givet til os i forbindelse med webordrer, oprettelse af konto hos os og tilmelding til vores nyhedsbreve.


Vi indsamler navn, telefonnummer, mailadresse samt postadresse i forbindelse med webordrer. Disse oplysninger er nødvendige for at vi kan behandle og afsende din ordre på korrekt vis.


Du kan til enhver tid få slettet dine data. Kontakt os venligst på info@sonrabbits.com